Ik ben Wallie

Ik ben Wallie

Naast (BIG-geregistreerd) psychiatrisch verpleegkundige ben ik meubelmaker. Ik ben al zo’n 25 jaar werkzaam in de psychiatrische hulpverlening, waarvan de laatste 10 jaar met jeugd in de functie van sociotherapeut en thuisbegeleider. Meubels maak ik in mijn vrije tijd en in opdracht.

Ik ben vader van een leuke puberzoon, ik heb een leuke hond die graag mee gaat wandelen, ik heb een zeilboot, een racefiets, een snowboard, schaatsen en hardloopschoenen.

Met Wallie is in ieder geval genoeg te doen!

Ik werk methodisch en analytisch, maar ook zeker ín het moment en intuïtief

Ik geef inhoudelijk uitleg

Mijn contact is gelijkwaardig, ik werk graag samen en ik geloof in meerdere kansen

Ik ben bekend met de hokjes, maar denk er graag buiten

Mijn affiniteit met jongeren komt voort uit het directe en dynamische contact, de fase van je leven waarin je verkeert, je veerkracht, je kwetsbaarheid, je onbevangenheid en de onderzoekende levensvragen die je hebt.